Πέργκολες

Οι πέργκολες διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τις σταθερές και τις ανοιγοκλειόμενες.

Σταθερές είναι αυτές που όλοι γνωρίζουμε και συναντάμε κυρίως σε κήπους, βεράντες και αυλές. Στεγάζουν το χώρο και παρέχουν την άνεση και προστασία βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την καθημερινότητά μας.

Η περγοτέντα αποτελεί την παραδοσιακή εξέλιξη της πέργκολας. Κατασκευασμένη με ισχυρότερες δυνατότητες και τεχνικές λεπτομέρειες, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του καταναλωτή εκφράζει νέες γραμμές και δυνατότητες.

Το σύστημα τέντας-πέργκολας είναι μια ανοιγοκλειόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο από όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι σχεδιασμένο να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, την βροχή και τον άνεμο, επιτρέποντας το νερό της βροχής να απορρέει χωρίς να λιμνάζει.

Επιλύει προβλήματα σε μεγάλα ή και μικρά ανοίγματα. Είναι ιδανικό για κάλυψη σε μεγάλες βεράντες (ρετιρέ -αυλές) ή επαγγελματικούς χώρους. Τοποθετείται είτε με δικές της κολόνες (αλουμινίου, ξύλινες ή μεταλλικές) είτε σε ήδη υπάρχουσα κατασκευή στήριξης. Παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων ακόμα και 13m πλάτος με 7m κατέβασμα σε ένα σύστημα. Μπορεί να λειτουργήσει με 5% κλίση για το νερό και έτσι να έχουμε αρκετό ύψος στο εμπρός σημείο, όπου τοποθετούνται οι ανάλογες κολόνες. Στις περισσότερες περιπτώσεις για τη πλήρη στεγανότητα τα όμβρια ύδατα καταλήγουν σε ενσωματωμένη υδρορροή του στηθαίου και στη συνέχεια απορρέουν μέσα από κολόνες ή σε εξωτερική σωλήνα ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ο συνδυασμός περγοτέντας με κολόνες αλουμινίου καθώς και ανοξείδωτες βάσεις για τη στήριξη τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Όλα τα αλουμίνια βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας υψηλής αντοχής.

Τα συστήματα πέργκολας εφαρμόζονται και σε υπάρχουσες κατασκευές από ξύλο ή μέταλλο ή μπετόν. Αποτελεί ιδανική λύση για κάλυψη σε ρετιρέ, ταράτσες, μπαλκόνια άλλα και επαγγελματικούς χώρους Εφαρμόζονται σε κάθε αρχιτεκτονική σχεδίαση με ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

• Αντοχή στο χιόνι.
• Αντοχή στον αέρα έως και 90km/h\
• Πλήρης στεγανότητα
• Αίσθηση δροσιά

Κεραμοσκεπή

Οι κεραμοσκεπές είναι όμορφες και ανθεκτικές. Παραδοσιακά, τα περισσότερα πλακίδια στεγών κατασκευάστηκαν από σχιστόλιθο ή από πηλό ή προϊόν τερακότας, αλλά σήμερα τα κεραμίδια στέγης είναι πολύ συχνά κατασκευασμένα από χυτό, χρωματιστό σκυρόδεμα.

Call Now Button