Τέντες

Τέντα αντιρίδα

Οι τέντες με αντιρίδες είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο ή σίδερο και χρησιμοποιούνται στα μπαλκόνια σε αυλές σε ρετιρέ και αλλού. Ξεκινούν από την βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού μας. Παρέχουν πολύ καλή προστασία ενάντια στον ήλιο και στην βροχή και έχουν υψηλή αντοχή στον αέρα.

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ
Kapatenta11

Τέντα με βραχίονες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε την τέντα με βραχίονες που θα αναδείξει τον χώρο σας αλλά και τέντες βαρέος τύπου στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Διατηρούμε πάντα ιδανική ισορροπία στην σχέση τιμής – ποιότητας, διευκολύνοντας τα σχέδιά σας για έναν άνετο μοντέρνο χώρο, όπως τον ονειρεύεστε!

Τέντα Ριντό

Κάθετα ριντό με στήριξη σε γάντζους οι τέντες με την μεγαλύτερη αντοχή λόγω της κάθετης θέσης τους μειώνοντας έτσι την διέλευση του αέρα στον χώρο του μπαλκονιού.

Η συνήθης χρήση των τεντών Ριντό λειτουργεί ως πλαϊνή κάλυψη  σε μικρές επιφάνειες. Μπορεί όμως κάλλιστα  να καλύψει και μεγαλύτερες προσόψεις  χωρισμένα σε μικρότερες επιφάνειες.

rinto4
ζελατινες

Τέντα ζελατίνας

Οι τέντες ζελατίνας ή ζελατίνες χρησιμοποιούνται συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους που προστατεύονται από την βροχή και τον αέρα παρέχουν παράλλληλα και επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον λόγω του ότι οι ζελατίνες είναι διάφανες.

Τέντα τύπου κασετίνας

Η τέντα για το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Προφυλάσσει το ύφασμα και όλο τον εξοπλισμό. Αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και προδιαγραφών έχοντας ως προτέρημα τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στον τομέα της σκίασης αποτελούν μια από τις πιο ευέλικτες κινήσεις με κύριο χαρακτηριστικό την προσαρμοστικότητά τους σε κάθε χώρο διαθέτοντας εναλλακτικές επιλογές στο τύπο του υφάσματος όπως πολυεστερικό, ακρυλικό και διάτρητο PVC.

Kapatenta07
city-roof-terrace

Ιστία σκίασης

Το πανί σκίασης προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε ανθεκτικό σημείο σύνδεσης για να παρέχει προστασία από τον ήλιο αλλά συγχρόνως και διακόσμηση όπου απαιτείται.

Ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες – ρόλερ αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια και κτίρια και προσφέρεται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο.
Είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς. Αποτελούν μια κλειστή ενότητα, που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο ταβάνι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και στον διακριτικό τους σχεδιασμό, οι κασετίνες τους τοποθετούνται σε δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών.
Τα συστήματα ρόλλερ σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα μεγεθών παραθύρου, βάρους και πάχους υφάσματος. Το χρωματολόγιο υφασμάτων Ρόλλερ αποτελείται από πολλές επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και τύπων υφάσματος. Επιλέξτε τη ρολοκουρτίνα που ταιριάζει στο χώρο σας μέσα από δεκάδες συνδιασμούς μηχανισμών και υφασμάτων

roller-blinds-1
blinds

Στόρια -Περσίδες

Τα στόρια και οι περσίδες σκίασης είναι ένας τύπος κάλυψης παραθύρων. Υπάρχουν πολλά είδη από περσίδες και στόρια τα οποία κάνουν χρήση μεγάλης ποικιλίας συστημάτων ελέγχου. Ένα τυπικό στόρι είναι κατασκευασμένο από πολυάριθμες οριζόντιες ή κάθετες περσίδες διαφόρων υλικών όπως το ύφασμα, το ξύλο, το πλαστικό ή το μέταλλο, και οι οποίες συγκρατούνται μεταξύ τους με καλώδια που περνάνε από μέσα τους. Τα στόρια παραθύρων έχουν τη δυνατότητα να ρυθμιστούν περιστρέφοντάς τα από μια ανοιχτή θέση σε μια κλειστή, είτε με ένα χειροκίνητο είτε με αυτόματο μηχανισμό, επιτρέποντας τις περσίδες να υπερδιπλώσουν μπλοκάροντας έτσι το μέγιστο ποσοστό του εξωτερικού φωτός να εισέλθει στον εσωτερικό σας χώρο.

Call Now Button