Συχνές ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τους επαγγελματίες μας

Εάν δεν βλέπετε την απάντησή σας παρακάτω, ανατρέξτε στις άλλες σελίδες στον ιστότοπό μας και, στη συνέχεια, καλέστε μας.

Σε γενικές γραμμές, θα διαρκέσουν από 10-15 χρόνια. Μπορεί να είναι εγγυημένα για 10 χρόνια από τον κατασκευαστή, ανάλογα με το ύφασμα που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε. Με τον σωστό καθαρισμό και συντήρηση που κάνει η εταιρεία μας θα έχετε το μέγιστο της αντοχής της τέντας σας.

Οι ζελατίνες που διαθέτουμε έχουν φίλτα UV για να μην “καίγονται” απο τον ήλιο όπως τα κοινά πλαστικά. Επιπλέον λόγω της θερμοκόλλησης που υφίστανται έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον αέρα.

Διαθέτουμε πάνω από 500 διαφορετικά ριγέ και συμπαγή χρώματα από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές πανιών.

Όπως φαίνεται από επιστημονικές μελέτες, όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα, τόσο πιο ζεστό θα είναι κάτω. Ωστόσο, μερικά από τα υφάσματα μας έχουν σκούρο χρώμα στο εξωτερικό, αλλά το χρώμα τους από κάτω μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμο.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τον δυνατό αέρα. Όταν λείπουμε πρέπει η τέντα να είναι ανεβασμένη για ενδεχόμενη απρόοπτη αλλαγή του καιρού. Δεν πρέπει επίσης να είναι το τεντόπανο υγρό και τυλιγμένο στον άξονα διότι αυτό ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε είναι βαρέως τύπου με ανάγκη για λίπανση κάθε 10 χρόνια περίπου ενώ διαθέτουν ειδικό καπάκι για το σκοπό αυτό. Μετά από το ίδιο διάστημα περίπου ενδεχομένως να χρειαστεί service και το τεντόπανο.

Κατεβάστε όλη την τέντα κάτω. Σε ένα κουβά με χλιαρό νερό ρίξτε ξύδι και απορρυπαντικό πιάτων. Με μία βούρτσα ή σκούπα ξεκινήστε να καθαρίζεται την τέντα από πάνω προς τα κάτω. Θέλει καλό τρίψιμο και ξέπλυμα με άφθονο νερό.

Μόλις φτάσετε στην μέση σταματήστε και αφήστε την τέντα να στραγγίξει για 5-10 λεφτά. Στην συνέχεια ανεβάστε την τέντα μέχρι εκεί που την έχετε καθαρίσει και συνεχίστε το καθάρισμα κατά τον ίδιο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο όταν τελειώσει η διαδικασία, έχετε καθαρίσει το εξωτερικό μέρος της τέντας.

Όταν τελειώσετε το καθάρισμα στο εξωτερικό μέρος, κατεβάζεται την τέντα και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τον καθαρισμό του εσωτερικού μέρους.

Τα υφάσματα μας είναι αδιάβροχα ή υδατοαπωθητικά ανάλογα από το υλικό που είναι φτιαγμένα .

Τα μεταλλικά πλαίσια στήριξης που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα είτε από γαλβανισμένο χάλυβα με ηλεκτροστατικές βαφές είτε από υλικά αλουμινίου. Αυτά τα πλαίσια είναι εγγυημένα από την εταιρεία μας για να διαρκέσουν μια ζωή.

Ο χρόνος κατασκευής είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση! Είναι ανάλογος με το είδος, το μέγεθος αλλα και τον τύπο ! Ένας μέσος χρόνος παράδοσης είναι η 1 εβδομάδα από την παραγγελία της ! Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προσαρμοσμένη παραγγελία τέντας , επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επισκεφτούμε τον χώρο σας θα μελετήσουμε όσα μας πείτε και θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση για αυτο που θέλετε να φτιάξετε (Τέντα, πέργκολα κλπ).

Call Now Button